Regnskapstjenester

Regnskapstjenester

Vi tilbyr en gratis konsulenttime til alle nye kunder.
 
Vi påtar oss både store og små oppgaver og ønsker å være en aktiv bidragsyter for
din bedrift.

Det vil glede oss å kunne tilby din bedrift våre tjenester. Hvis du ønsker å avtale
et møte med oss ber jeg deg om å kontakte meg pr.
 
Telefon : 51602700
Mobil : (+47) 992 38 222
Epost : leif@kielsen.no

Regnskap

Vi er et Autorisert Regnskapsfører selskap som utfører regnskap og rådgivingstjenester med over 300 bedrifter. Vårt selskap har for tiden 7 medarbeidere med god utdannelse og lang erfaring med regnskaps og økonomiarbeid. Bruk oss på dine regnskapstjenester

Oppgaver

Vi kan etter ønske fra våre kunder utføre både enkle og krevende arbeidsoppgaver innen regnskap og økonomi i Deres bedrift eller på vårt kontor. Vi kan påta oss fullt ansvar for Deres regnskap og økonomistyring eller påta oss enkelte oppgaver hvor vi supplerer de medarbeidere som allerede arbeider i Deres bedrift.

Leif Kielsen, Regnskapskontor

Kombinasjon

Ved å kombinere tjenester innen regnskap, økonomisk rådgivning og styrearbeid kan vi yte en meget bred service for de av våre kunder som ønsker dette. Vårt arbeidsspråk er norsk og engelsk. Vi legger stor vekt på at regnskaps- og økonomirapportene, som er skreddersydd til den enkelte bedrift blir et best mulig beslutningsgrunnlag for selskapets styre, ledelse og bankforbindelse.

Tripletex og Visma

Vi bruker aktivt Tripletex og Visma, som er meget gode program for regnskap, lønn, fakturering, budsjettering, tekstbehandling, regneark og presentasjoner og kan bl.a. tilby følgende tjenester:

– Drifts- og finansregnskap med analyser
– Prosjektregnskap
– Drifts- og likviditetsbudsjettering
– Rapportering til ledelse, styre og bank
– Fakturering og inkassovirksomhet
– Lønningsarbeid, lønns- og trekkoppgaver

REGNSKAP

For mange små og mellomstore bedrifter kan regnskap være forvirrende. Vi kan gi deg rapporter og oppfølging som kan vise den økonomiske situasjonen til bedriften, og med sammenlignbare tall fra tidligere regnskap og budsjetter. Sammen med deg kan vi analysere regnskapstall og gi deg råd om hvordan du kan styre bedriften din enda bedre økonomisk.

LØNN

Er du daglig leder i en bedrift? Da er du forpliktet til å utbetale lønn, feriepenger og sykepenger til dine ansatte etter dagens lovverk og regler. Regelverket for dette er komplisert og kan til tider forandre seg. Sett heller bort lønnskjøring til Leif Kielsen Regnskapsskontor. Vi er alltid oppdatert på hvilke lover og regler som gjelder, og du vil spare tid til å heller gjøre det du skal.

FAKTURERING

Ikke bruk dyrebar tid på å fakturere når du kan gi oss ansvaret. Vi både sender og følger opp dine fakturaer, samt sender ut eventuelle purringer og inkassovarlser når behovet melder seg. Fakturering er uten tvil en av de viktigste oppgavene i bedriften, og derfor er det viktig at det blir gjort korrekt, slik at din bedrift får fakturaene riktig, til rett tid.

REMITTERING

Ved hjelp av våre regnskapsprogram sørger det for å bokføre både inngående- og utgående fakturaer – i én og samme operasjon. Med våre regnskapssystemer trenger du kun å registrere bilaget, og dermed blir det automatisk registrert en betalingspost som du kan eksportere ut til din nettbank.

SKATTEMELDING

Er du selvstendig næringsdrivende? Da er du forpliktet til å sende inn skattemelding hvert år. Å sende inn skattemelding for næringsdrivende er mer komplisert og det er mye som skal fylles ut riktig, og derfor kan vi hjelpe deg med riktig utfylling, samt komme med gode råd som du kan ta med deg videre.

ÅRSOPPGJØR

De som eier et aksjeselskap er forpliktet til å sende inn årsoppgjør av norsk lov. Årsoppgjøret innebærer en oversikt over din bedrifts resultat og økonomiske stilling for hvert år, samt økonomiske aktiviteter. Ta kontakt med vårt kontor så kan vi bistå deg med årsoppgjøret, og hjelper deg å holde kontroll.

NYETABLERING

Går du med tanker om å starte opp for deg selv? Da kan økonomi og regnskapsbiten være komplisert å sette seg inn i, og det kan lønne seg å ta kontakt med et regnskapskontor som kan hjelpe. Vi har forståelse for at de som starter for seg selv velger å føre regnskapet selv for å holde kostnader nede, men vi ønsker å bistå deg med råd og veiledning.

FORRETNINGSFØRSEL

Med forretningsførsel menes det at vi tar det fulle ansvaret for regnskapet til din bedrift. Med alt fra fakturering, lønn, bilagsføring og bokføring, til budsjetter og årsoppgjør. Fra oss vil du få oversiktlige rapporter som viser bedriftens økonomiske situasjon, samt råd og veiledning om hvordan du kan styre bedriften din enda bedre økonomisk.

RÅDGIVNING

Ønsker du å føre bedriftens regnskap selv? Vi har full forståelse for dette, men vi hos Leif Kielsen Regnskapskontor bistår deg gjerne med råd og veiledning om hvordan bedriftens økonomi og situasjon kan bli enda bedre. Unngå de største fallgruvene ved å la oss gjøre et dypdykk i bedriftens regnskap og økonomi, så får du råd og god veiledning.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Leif Kielsen Regnskapskontor

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle